26 Aralık 2010 Pazar

İdam Cezası Geri Gelsin

Son zamanlarda pkklı teröristlerin yaptıklarını gördükçe bu isteğimi her yerde bağıra çağıra söylüyorum.
Artık yeter idam cezası geri getirilsin.
Azdıkça azıyorlar…
Hemen her gün Türkiye’nin doğusunda sözde DEMOKRASİ adı altında yapılan eylemlere bir bakınız?
Demokrasi kisvesi altında yapılan eylemlerin altında pkk gibi eli kanlı terör örgütünün olması ne acı.
Dağda Askere, Polise kurşun sıkacaksın sonra da meydanlara inip barış ve demokrasiden bahsedeceksin. Ve barış demokrasi kelimelerini kullanarak yine meydanda Askere, polise taş, havai fişek ve Molotof atacaksın.
Dahası hiç utanmadan arlanmadan mecliste kameraların karşısına geçip bu yapılanlar barış ve demokrasi adına yapıldığını söyleyeceksin.
Bu ne perhiz, ne lahana turşusu?
Bu yapılanlara dur diyecek bir hükümet yok. AKP hükümetinin yaptıkları sayesinde şımaran ve azdıkça azan bu şerefsizler ilerleyen günlerde parklarda, bahçelerde, sokaklarda Türkleri taciz etmeye başlarlarsa hiç şaşırmayın.
BUNUN BİR HAL ÇARESİ YOK MU?
Elbette var. Yapılması gereken bellidir. Bu iktidar derhal görevi bırakacak. İdam cezası geri getirilecek ve bu şerefsizlerden en şerefsizleri seçilerek ibret olması adına sallandırılacak.
Bu teröristler akıl verenleri, yönlendirenleri ve yönetenleri olmadan koyun gibi oldukları için bakın nasıl da terör hemen bitiyor.
Evet, açık açık yazıyorum sallandırın bunların liderlerini başsız kalan bu çakal sürüsü saklanacak delik arayacaklar.
Belli ki AKP iktidarı teröre alenen çanak tutmakta devam ediyor. Amaçlarından biri iktidarda kaldıkları sürece ceplerini doldurmak olduğu gibi bir diğer amaçları ise bölücülere ve hatta bölücü terör örgütüne destek vermek. Ülkeyi bölünmeye sürükleyecek olan AKP iktidarının teröre son vermek gibi bir gayesi olmadığı alenen ortadadır.
Peki ya diğerleri? Hükümette olmayan muhalefet görevini üstlenmiş partiler. Onlar ne yapıyorlar?
Yeterince muhalefet yaptıklarına inanıyorlar mı?
TERÖR KISA ZAMANDA BİTMEZSE İÇ SAVAŞ ÇIKACAKTIR
Doğru okudunuz terör en kısa zamanda bitirilmezse iç savaş çıkacaktır. Ve o gün ne polis ne de asker sivil Türk halkına engel olamayacaktır.
Hemen her gün sohbetler arasında söylenen sözleri bir araya toplar ve bir bütün haline getirirseniz durumun bu derecede vahim halde olduğunu göreceksiniz.
Şimdi efendiliğinden susan Yüce Türk Milleti’nin damarına dokunulduğunda bu eli kanlı katilleri ve bunlara çanak tutanları elinden kim alabilir?
TAHRİK EDİLİYORUZ
- Sokaklarda ve hemen her tarafta bağıra, çağıra geçmişi olmayan dil olan Kürtçe konuşuyorlar.
- Gazete ve televizyonlara çıkan barış ve demokrasi severler dağda Askere, meydanda polise kurşun sıkan eli kanlı katilleri masum gibi gösteriliyor.
- Vatan, millet diyen, bunlara sahip çıkanlara faşist deniliyor.
- Ülkenin doğusunda vahşice askere ve polise saldıranlar barış ve demokrasi elçisi seçilirken şehirlerde iktidar masum Türk halkına eziyet ediyor.
- Orada teröristler uyuşturucu kaçakçılığı yapıyor, fabrika kurmak için devlet teşviki kullanıyor ve hatta fabrikanın kullandığı elektrik faturasını, vergisini ödemiyor. Sadece o değil bunu en alttaki emir eri teröristler bile yapıyor. Bizim ise en ufak elektrik borcu yüzünden elektriğimiz, suyumuz kesiliyor.
- Ve dahası… bu liste uzar gider.
Belki de yapılan tahrikler iç savaş çıkarmak için bilinçli yapılmakta. Bu nasıl tehlikeli bir oyundur ve BOP’un eş başkanı Erdoğan ise bu kanlı oyunun baş aktörüdür. Sağa sola küfür etmekten hakaret etmekten ve o koltuğun hakkını vermek yerine herkese laf yetiştirmekten ne zaman vazgeçeceksin. Başbakan olmuşsun ama …… olamamışsın!..
Hey iktidardakiler; ya bitirin terörü ya da edebinizle beceriksizliğinizi kabul edip gidin…

Hiç yorum yok: