26 Aralık 2010 Pazar

BU BİR BİRLİK ÇAĞRISIDIR... Daha da azmadan DUR DİYELİM

Son yazımda vurgulamıştım ancak yineliyorum
TAHRİK EDİLİYORUZ
- Sokaklarda ve hemen her tarafta bağıra, çağıra geçmişi olmayan dil olan Kürtçe konuşuyorlar.
- Gazete ve televizyonlar çıkan barış ve demokrasi severler dağda Askere, meydanda polise kurşun sıkan eli kanlı katilleri masum gibi göstermekteler.
- Vatan, millet diyen, bunlara sahip çıkanlara faşist deniliyor.
- Ülkenin doğusunda vahşice askere ve polise saldıranlar barış ve demokrasi elçisi seçilirken şehirlerde iktidar masum Türk halkına eziyet ediyor.
- Orada teröristler uyuşturucu kaçakçılığı yapıyor, fabrika kurmak için devlet teşviki kullanıyor ve hatta fabrikanın kullandığı elektrik faturasını, vergisini ödemiyor. Sadece o değil bunu en alttaki emir eri teröristler bile yapıyor. Bizim ise en ufak elektrik borcu yüzünden elektriğimiz, suyumuz kesiliyor.
Ne yazık ki bu yazıda yazılanlar gerçekleşiyor.
Atatürk Üniversitesi’nde pkk yanlısı Kürtlerle Ülkücü Gençler karşı karşıya geldi. Bir Ülkücü, Sosyalist, şuncu, buncu diye ayrılıp bir araya gelmezsek bu yazıda konu edilen vahim olay toplumun geneline yayılacak ve vatan topraklarını üç kuruşa peşkeş çeken, ülkeyi bölünmenin eşiğine sürükleyen Akp zihniyeti ve Akp’nin işbirlikçi ortağı terör partisi bdp kazanacak.
NE YAPMALIYIZ?
Herkes ortak alanlar belirlemeli. Bir arkadaşın evi, büromuz, çay evleri, kafeler, pastaneler, parklar bahçeler…
Neresi olursa olsun buralarda toplanıp sohbetler edilmeli ve ortak kararla hareket edilmeli. Unutulmamalı karşımızda dış kaynaklı maddi destek alan örgütlenmiş bir kesim var.
Sohbetler edelim. Kimin hangi siyasi, dini ya da başka türlü olduğu önemli değil. Önemli olan vatanperver ve milliyetperver olmasıdır.
Bir araya gelmeliyiz.
Vatanımızı peşkeş çeken,
Ülkemizi bölünmeye sürükleyen ve Asıl unsur olan Türkleri geri plana itmeye çalışan,
Din simsarlığı yaparak, Allah adını kullanarak (Allah Satan) ceplerini dolduran,
Geldikleri günden beri küfür kültürünü yükselten,
İktidara geldiklerinde terör sıfır iken şimdi terörist başı ile masaya oturan,
Şehide kelle diyebilecek kadar soysuz ve namus düşkünü Akp zihniyetine karşı bir araya gelmeliyiz…
Bakın Atatürk bizler için neyi nasihat ediyor…
“Devlet işlerinin başına devletin kurucusu olan millette mensup olanlardan başkası geçince o devlet inkıraz bulur, yani millet istikbalini kaybeder. Türkiye Cumhuriyeti Devletinin başında mutlaka Türkler bulunmalıdır. Türk’ten başkasına inanmayın, güvenmeyin…”

Hiç yorum yok: