22 Mayıs 2011 Pazar

Yandaş mısınız Kalleş mi?

Dün gece Türkiye’nin büyük kanallarından Show TV’de Ali Kırca’nın sunduğu Siyaset Meydanı adlı program vardı. Konuğu ise pkknın eş başkanı Selahattin Demirtaş denen insan müsvettesi.

Ne olmuş tüm siyasiler sırasıyla çıkıyor diyeceksiniz ama olay o kadar vahim ki içimde duran o kızgınlığı yazsam herhalde beni pkk düşmanlığından, vatan sevgisinin yüksek olmasından hapse atılanlar arasına koyarlar.

Ali Kırca’nın ne kadar vatan sevgisinden uzak olduğunu hepimiz biliriz. Hatta vatanı bir kadın memesine satanlar kadar aşağılık bile diyebiliriz. O rüzgar adamı. Yani rüzgar nereden eserse o tarafa dönen bir mizacı var. Show TV’nin de duruşunu biliyoruz. Türk halkını yozlaştırma ve aklını başka yönlere çekmek adına programlar yaparlar. Hatırlayın ‘Kırmızı Noktalı Yayınları’ ilk kez Show TV’de izlemiştik. Aslında daha genç olduğum dönemlerde bende oturur izlerdim. Daha önceleri TRT’de yayınlanan filmlerde dudak dudağa öpüşen insanlar gördüğümüzde yüzümüz kızarırdı hele ki yanımızda bir büyüğümüz varsa odayı terk ederdik. Sonraları bırakın öpüşmeyi yatakta görüntüleri yayınlansa da umursamadık bile. Güya yastıklar falan koyulmuş. Yastık dediğin nedir ki? Olsa ne olmasa ne mal meydandaydı işte. Ama şimdi şimdi ne yapılmak istendiğinin farkına varıyorum.

Asıl yapılmak istenen asimilasyonun medya ayağında Ali Kırca, Mehmet Ali Brand ve bunun gibi daha nice kişi… Güya gazeteciler.

İşte bu gerçeklerden bir gerçeği daha gündeme taşımakta yarar var. Farkındalar ya da değiller. Değiller ise farkına varsınlar aslında pkknın eş başkanlarını ve onların yandaşlarını TV, Gazete ve radyolara çıkaranlar pkkya ve ülkenin bölünmesine yardım ve yataklık etmekteler.

Siz düşünebiliyor musunuz bir terörist örgütün liderleri ellerini kollarını sallaya sallaya gezsinler, devletten maaş alsınlar, hatta meclis sıralarında otursunlar. İşte bu olan bir gerçek.

Bunun yanında pkklıları öven ve eli kanlı yaratık terörist başı apoya saygı duyan kişiler bir de utanmadan TV kanallarına konuk olarak çıkarılıyor.

Ey benim saf cahil ve güzel halkım…

Bunları konuk alan ve normalmiş gibi haberlerini yapanları asla unutmayın. Onları akıllarınızın bir köşesine yazın. Bir gün hesap makamı kurulduğunda bunlardan hesap sorun.

Şimdi ‘ne olmuş ülkede demokrasi var’ diyecekler ya hani alsınlar o demokrasilerini, insan haklarını koysunlar baş köşeye… Karınlarını demokrasi ve insan hakları ile doyursunlar.

Bu insanları Televizyon kanallarında konuk edenler ‘Siz neden terörizmi destekliyorsunuz? Masum Türk halkının canına ve malına göz dikmiş vatan hainleri eli kanlı katillere destek vermeye utanmıyor musunuz?’ soruyu soracak ŞEREF ve HAYSİYETE sahip değilsiniz…

Siz bu haysiyetten uzak olduğunuzdan benim sorum da zorunuza gitmeyecektir elbette; ‘Vatanı memeye satacak kadar gözü dönmüş hainler Annenizin, karınızın ve kızınızın fiyatı nedir acaba?

Hiç yorum yok: