3 Mart 2013 Pazar

Milletine Düşman Başbakan


Milletine düşman bir başbakan düşünün! Geçmiş değerleri yok sayan, millet ve milliyeti görmezden gelmekle beraber milliyetçiliği ayaklar altına aldığını söyleme cehaletini ve cesaretini gösteren bir adam düşünün.

O başbakan ki; “Türk bayrağı nasıl dalgalanıyorsa Hakkari'ye gittiklerinde de Türk bayrağının dalgalandığını” söyledi. Sanki kendi sayesinde olmuş gibi. Ancak bu adamın sayesinde olan bir şey var ki O Hakkari’de pkklıların bayrak dediği paçavrası da dalgalanıyor. Bunu bilmeyecek kadar da cahil ya da halkı cahil sanıyor.

Bu vatanda ameliyat yaptırmayız, kimseye operasyon yaptırmayız diye sözlerine ekleyen bu adam kimseye ameliyat yaptırmadığını neşterin kendi elinde olduğunu ve Türk Milletinin değerlerini kesip attığını vurguluyor.

“Dedikodulara, iftiralara kulak asmayın. İnşallah bu iş, niyet hayır olduğu için sonu da hayır olacak. Attığımız her adımda milletimizin değerlerine ters düşecek bir adıma fırsat vermeyiz. Hepsinin istişaresini yaparak, istismara fırsat vermeden bu adımı atıyoruz. Biz ana muhalefetin genel başkanının söylediği gibi, yavru muhalefetin söylediği gibi küfürlerle, iftiralarla meydanlarda dolaşmıyoruz. Biz hizmetlerle dolaşıyoruz” sözlerini kullanan başbakanın “Biz Milletimizin Değerlerine Ters Düşecek” diye hitap ettiği hangi millettir. Türk Milleti olmadığını aklı başında herkes görebilir. Başbakanın “Milletim” diye hitap ettiği Gayri Türk ve hatta Gayri Müslim kesimdir.

Millete düşman bir başbakana sahip olmak ancak değerlerinden, örf ve adetlerinden uzaklaşmış bir toplumun başına gelebilir. Batıl inançlarla ve sahte milliyetçilik sözleri ile ortalıkta dolaşan şaklabanların, büyük oy almış ancak lider yetiştirememiş siyasi partilerin, medyada bölücülük ve terörizm moda ve revaçta olan bir ülkenin bölünmesi ya da bölünme sürecinde halkın tepkisiz kalması olağan bir şeydir.

Düşünsenize başbakanın yaptıklarına siyasi parti liderlerinin hepsi sessiz kalmakta, medya ve magazin dünyası terörizm yandaşlığı yapmakta, terörist parti ve liderleri ortalıkta elini kolunu sallayıp dolaştığı gibi bir de tehditler savuruyor. halk neye inanacağını şaşırmış ve tepkisiz kalmış. Bu ülkenin bölünmesi o kadar kolay olacaktır ki bölünmesine bir avuçtan fazla insan ses çıkarmayacaktır.

Hadi hayırlısı bir çocuğunuz daha oldu “TÜRK DEĞİLİM FURYASI”

En önemlisi de son zamanlarda ben Türk değilim furyası dolaşmaktadır. Bu gaflet ve delalet içinde olan vatan hainlerinin amaç ve gayeleri tamamı ile Türk düşmanlığı olduğundan çok görmemek lazım.

Medyada hiç Türk yok mu?

Elbette medya içerisinde pek çok Türk var. Ancak tehditlerden korkuyorlar ya da beyinleri uyuşmuş dolaşıyorlar. Halk gibi. Halkı fişleyen hükümet kimin ne halt ettiğini çok iyi biliyor. Ve Halk Korkuyor.

Size bir şey hatırlatacağım bu hatırlatma sadece beyni olanlara İstiklal Marşı KORKMA diye başlar…

Hiç yorum yok: