3 Nisan 2013 Çarşamba

Akıllı Türk Milletine

Tekrar tekrar söylesem de anlayan bir avuç Türk milletine sesleniyorum.
“Efendiler muhterem milletime tavsiye ederim ki sinesinde yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanlarında ve vicdanlarındaki asil cevheri tahlil etmek dikkatinden bir an feragat etmesin” Atatürk
Atatürk’ün bu sözünün kıymetini şimdi daha iyi idrak etmeliyiz. Bir ülkenin yönetimine o ülkeyi kuran, oluşturan milletten kişiler geçmedikçe o millet bağımsızlığını ve söz hakkını kaybeder. Çoğunlukken azınlık, haklıyken haksız hale gelir. Özellikle ülke yönetimi ve aydın kesiminde doğruları söyleyen ve bu doğruları uygulayan bir anlayış yok ise o millet haksızlığa uğramaya mahkumdur. Atalarına, dinine ve geçmişine hakaret edilmesine ses çıkarılmaz üstelik kendisi de bu yönde mırıldanmalara başlarsa vay o ülkenin haline.
İçinde bulunduğumuz durum tam anlamıyla budur. Atatürk’ün sözünde olduğu gibi ülke yöneticilerinin kanında ve vicdanındaki asil cevheri tahlil etmek zorundayız.
Bu ülke Türklerindir ve ülke yönetimini Türkler gerçekleştirmelidir. Şayet Türkler değil de başka millete mensup insanlar ülke yönetimine gelirse ülkenin düşeceği durum Türkiye’nin düştüğü durumdan farklı olmaz.
Hali hazırda ülke yönetiminde bulunan başbakan milliyetçiliği ayaklar altına aldığını söylemesi ve kendisinin Gürcü olduğunu söyleyip övünmesi karısının da Türk olmadığını vurgulaması bu yanlış gidişatın başlangıç günüydü. Evet, aslında tam anlamıyla Türk’e saldırı ve hakaretlerini o gün tam anlamıyla açığa vurmuştu ve o sözleri Türk düşmanı olduğunun ilk göstergesiydi.
Şimdi ise Türk milletinin başına kendisi gibi Türk olmayan, kendisi gibi bölücülük yapan, kendisi gibi yalan söyleyebilen, kendisi gibi kolaylıkla iftira atabilen, kendisi gibi Allah’ı çıkar ve amaçlarında kullanan bir takım insanları çıkarmış ‘Akil Adam’ diye yutturacak millete.
Akim adamların isimlerine bakıyorsunuz; aralarında Türk düşmanı Kürt milliyetçisi var, Ermeni var, Türk’e ve Atatürk’e hakaret edenler var, pkklı olduğunu açıkça itiraf edenler var. Şehitlere küfreden var.
Şimdi görünen manzara şu; Demek oluyor ki, başbakana yıllardır akıl verenler bunlarmış. E, başbakan bunlardan akıl alıyorsa ülkenin kötü yönetilmesi, yolsuzluk, hortumculuk ve ülkenin bölünme sürecine gitmesi başbakana göre çok normaldir. Çünkü listelenen isimlerin bir tanesi aklı başında, dürüst, vicdanlı, TÜRK değil…
Asıl Akil Adamlar Türk Milletinin içindedir.
Atatürk’ün sözünü bir kez daha hatırlayın…
“Efendiler muhterem milletime tavsiye ederim ki sinesinde yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanlarında ve vicdanlarındaki asil cevheri tahlil etmek dikkatinden bir an feragat etmesin”
Bir de maddi çıkar için, para için ülkesine ihanet eden, bir lokma ekmek fazla yemek için vatanını satan, bir basamak yükseklik için milletini hançerleyenlere de sesleniyorum. 11 yıldır cukkanız doldu. Artık yediğiniz haram yeter. Birazda devletinize ve milletinize borcunuz olan dürüstlüğü gösterin. Ya sırtlan gibi yaşayacaksınız ya da aslanlar gibi…

Hiç yorum yok: