13 Mayıs 2013 Pazartesi

Milletvekilleri İstifa Etmelidir



Vatansever Milletvekilleri İstifa Etmelidir

Ülkenin durumunu görüyorsunuz. Savaş olmaması rağmen kurşunlar uçuşuyor, bombalar patlıyor. Kiminle savaştığımızı bilmeden hareket ediyoruz. Bu hükümettekilerin son oyunu ve son çırpınışlarıdır.

Bu gidişata dur diyecek tek bir yer var MECLİS.

Mecliste bulunan ve vatansever, milliyetçi, Allah’tan korkan her milletvekili istifa etmelidir. Bu gün itibariyle meclis sıralarında oturmaya devam eden milletvekilleri vatana ihanete katkı sağlamaktan başka bir şey yapmayacaklardır. Başta MHP’li milletvekilleri bir basın bildirisi açıklamalı ve istifa etmelidirler. CHP’de bulunan ve AKP’ye çanak tutmaktan bıkmış olan milletvekilleri ise yine bir araya gelip ya da ayrı ayrı basın açıklamaları ile istifalarını vermelidirler.

Bu istifalarla yeterli çoğunluğun sağlanması durumunda hükümet düşecek ve erken genel seçime gidilmesi şart olacaktır. Bunun yapılmaması durumunda hiçbirinizin vatan sevdası, milliyetçilik, Allah inancı, Müslümanlık gibi manevi değerlerden bahsetmeye hakkı yoktur.
Bu yapılması gereken ilk harekettir.

Seçimlerde bu haysiyet yoksunu cenaha HALK gerekli dersi verecektir. Özellikle içinde bulunduğumuz bu durumdan kurtulmanın tek çaresi ERKEN SEÇİMLE vatan hainlerini halka vermek olacaktır.

Vatan ve millet sevgisi olan tüm milletvekillerine duyurulur.

Hiç yorum yok: